HIGS Longfill, 10 ml

Katra pudele ir unikāla kokteiļa sajaukums, katrs ar savu unikālu stāstu un radīšanas pieeju. Īpaši jums mēs esam izstrādājuši 4 populārus virzienus, lai jūs varēеu atrast sev piemērotāko garšu. Lietošanas ērtībai ir izstrādātas arī 2 līnijas: HIGS longfill un HIGS Shortfill.

HIGS Longfill – radīts tiem, kas vēlas brīvi kontrolēt nikotīna stiprumu un garšas intensitāti pudelē. Savukārt HIGS Shortfill ir radīts tiem, kas vēlas veipot jau gatavu produktu.
Pudeļu lietošanas praktiskuma dēļ tās ļaujs ērti sajaukt pamatni ar nikotīnu, bez liekām noplūdēm, kā arī funkciju “izspiest visu, līdz pēdējām pilienam”.

?Fruitberry – Dzērveņu un zemeņu kombinācija piešķir šai gaumei neticamu svaigumu. Lieliska salduma un enerģijas simbioze. Lieliska izvēle jauniem un aktīviem cilvēkiem.
?Fresh – Piparmētru svaigā garša pamodina un atsvaidzina. Universāls aromāts tiem, kas dod priekšroku svaigumam un vienkāršībai.
?Bakery – Krējuma kūkas klasiskā garša ir ideāls risinājums tiem, kam garšo saldumi.. Šī patīkama garša atgādinās jums par siltu, mājās gatavotu un tradicionālu smalkmaizīšu atmosfēru.
?Tobacco – Tabakas bagātīgā pikanta garša, kurā izsekotas maiga krējuma notis. Šī garša ir lieliski piemērota tiem, kuri tikko ir pārgājuši no parasto cigarešu smēķēšanas uz veipošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.